Elektronická prihláška na - Hungarian INBA Elite Tour
21.10.2017, Tatabánya (INBA Hungary)
https://www.facebook.com/INBA-Hungary-Natural-Bodybuilding-166480456790159/
Junior , Novice muži , Muži do 175cm, Muži nad 175cm, Muži nad 40 rokov, Mr. physique do 180cm, Mr. physique nad 180cm, Šport model do 162cm, Šport model do 168cm, Šport model nad 168cm, Šport model nad 35 rokov, Fitness bikini do 162cm, Fitness bikini do 166cm, Fitness bikini do 170cm, Fitness bikini nad 170cm, Fitness bikini do 23 rokov, do 164cm, Fitness bikini do 23 rokov, nad 164cm, Fitness figura , Ms. physique , Fitness deti do 11 rokov, Fitness deti do 8 rokov, Fitness deti nad 11 rokov, Men Telesne postihnutí , ...

Možnosť registrácie bola ukončená!
Formulár bol aktívny do 24.10.2017

ČESTNÉ PREHLÁSENIE PRETEKÁRA

1. E versenyre való felkészülés során, melyet a Magyar naturál testépítő szövetség szervez (Balázsi S.E. Székhely: 2800 Tatabánya, Mártírok u.44/a), csakis természetes és doppingszer - mentes élelmiszereket és kiegészítőket használtam és nem használtam semmiféle tiltott gyógyszereket, mint például: anabolikus szteroidok, hormonok, vízhajtók vagy más illegális doppingszerek, melyek megtalálhatóak a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA www.wada ­ ama.org) tiltott anyagok által fenntartott listáján. Egyetértek, hogy alá leszek vetve doppingellenőrzési kontrollnak a dopping ellenőrzési szabályok végrehajtása alapján a hatályos jogi előírások szerint a Magyar Köztársaság területén.

2. Egyetértek azzal, hogy pozitív doppingteszt esetén, ki leszek zárva a versenyből (akár utólag is), elvesztem a lehetőséget, hogy részt vegyek a szervezet egyéb versenyein és alávetem magam esetleges kártérítésnek a Magyar Köztársaság jogi rendszere alapján. Egyetértek azzal, hogy pozitív doppingteszt esetén köteles vagyok megtéríteni 30 napon belül minden költséget, amely a dopping ellenőrzések elvégzéséhez kapcsolódik a Magyar Köztársaság Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség árlistája alapján (Magyar Antidopping Szövetség ­ www.antidoping.hu) pozitív „A” vizsgálati minta megállapításának napjától, vagy pozitív „B” vizsgálati minta megállapításának napjától, ha ezt a folyamatot kérvényezem.

3. Továbbá kijelentem, hogy a No Secret Kft polygraphos ( neurofizikai reakciót vizsgáló berendezéssel történő) komplex tényfeltáró vizsgálatán önként veszek részt. A vizsgálat célját, módszerét, eszközét, a számomra megfogalmazott kérdéseket a vizsgálat előtt közlik velem, azokra kész vagyok válaszolni. Hozzájárulásom adom ,hogy a No Secret Kft a vizsgálathoz szükséges személyes és különleges adataimat megismerje és azokat nyilvántartásba vegye. Tudomásul veszem, hogy a No Secret Kft a vizsgálat eredményének átadását követően minden, rólam nyilvántartott különleges adatot azonnal megsemmisít. Továbbá hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a vizsgálat eredményéről a No Secret Kft a nevezett vizsgálatra megbízást adót( versenyszervezőt) tájékoztassa. Kijelentem, hogy a vizsgálattal összefüggésben a vizsgálatot végző Kft-vel és a versenyszervezővel szemben polgárjogi, vagy kártérítési igényt nem terjesztek elő.

4. Versenyző a sporteseményre történt jelentkezésével kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a versenyre felkészült, egészségi állapotát rendszeresen ellenőrzi, és nem tud olyan betegségről, amely részvételét akadályozza.

5. Tudomásul veszem, hogy szervezők a versenyről készült fotó, videó anyagokkal szabadon rendelkeznek! A versenyről készült kép és videóanyagokat szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. Fotós szakember megjelenése a verseny színhelyén szervezők felé bejelentésköteles!

6. Egyetértek a versenykiírás minden részletével!


Zoznam registrovaných súťažiacich