Elektronická prihláška na - Hungarian INBA Elite Tour
21.10.2017, Tatabánya (INBA Hungary)
Junior , Novice muži , Muži , Muži nad 40 rokov, Mr. physique , Šport model , Šport model nad 35 rokov, Fitness bikini , Fitness bikini do 23 rokov, Fitness figura , Ms. physique , ...
Do konca registrácie vám zostáva 18 dní!
ČESTNÉ PREHLÁSENIE PRETEKÁRA

1. E versenyre való felkészülés során, melyet a Magyar naturál testépítő szövetség szervez (Balázsi S.E. Székhely: 2800 Tatabánya, Mártírok u.44/a), csakis természetes és doppingszer - mentes élelmiszereket és kiegészítőket használtam és nem használtam semmiféle tiltott gyógyszereket, mint például: anabolikus szteroidok, hormonok, vízhajtók vagy más illegális doppingszerek, melyek megtalálhatóak a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA www.wada ­ ama.org) tiltott anyagok által fenntartott listáján. Egyetértek, hogy alá leszek vetve doppingellenőrzési kontrollnak a dopping ellenőrzési szabályok végrehajtása alapján a hatályos jogi előírások szerint a Magyar Köztársaság területén.

2. Egyetértek azzal, hogy pozitív doppingteszt esetén, ki leszek zárva a versenyből (akár utólag is), elvesztem a lehetőséget, hogy részt vegyek a szervezet egyéb versenyein és alávetem magam esetleges kártérítésnek a Magyar Köztársaság jogi rendszere alapján. Egyetértek azzal, hogy pozitív doppingteszt esetén köteles vagyok megtéríteni 30 napon belül minden költséget, amely a dopping ellenőrzések elvégzéséhez kapcsolódik a Magyar Köztársaság Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség árlistája alapján (Magyar Antidopping Szövetség ­ www.antidoping.hu) pozitív „A” vizsgálati minta megállapításának napjától, vagy pozitív „B” vizsgálati minta megállapításának napjától, ha ezt a folyamatot kérvényezem.

3. Továbbá kijelentem, hogy a No Secret Kft polygraphos ( neurofizikai reakciót vizsgáló berendezéssel történő) komplex tényfeltáró vizsgálatán önként veszek részt. A vizsgálat célját, módszerét, eszközét, a számomra megfogalmazott kérdéseket a vizsgálat előtt közlik velem, azokra kész vagyok válaszolni. Hozzájárulásom adom ,hogy a No Secret Kft a vizsgálathoz szükséges személyes és különleges adataimat megismerje és azokat nyilvántartásba vegye. Tudomásul veszem, hogy a No Secret Kft a vizsgálat eredményének átadását követően minden, rólam nyilvántartott különleges adatot azonnal megsemmisít. Továbbá hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a vizsgálat eredményéről a No Secret Kft a nevezett vizsgálatra megbízást adót( versenyszervezőt) tájékoztassa. Kijelentem, hogy a vizsgálattal összefüggésben a vizsgálatot végző Kft-vel és a versenyszervezővel szemben polgárjogi, vagy kártérítési igényt nem terjesztek elő.

4. Versenyző a sporteseményre történt jelentkezésével kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a versenyre felkészült, egészségi állapotát rendszeresen ellenőrzi, és nem tud olyan betegségről, amely részvételét akadályozza.

5. Tudomásul veszem, hogy szervezők a versenyről készült fotó, videó anyagokkal szabadon rendelkeznek! A versenyről készült kép és videóanyagokat szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. Fotós szakember megjelenése a verseny színhelyén szervezők felé bejelentésköteles!

6. Egyetértek a versenykiírás minden részletével!


Zoznam registrovaných súťažiacich